Početna stranica » ERVIN VIČEVIĆ NA 25. MARKO POLO FESTU – KORČULA 2020.

ERVIN VIČEVIĆ NA 25. MARKO POLO FESTU – KORČULA 2020.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Ervin Vičević je rođen 1967. godine u Rijeci. Po zanimanju je građevinski tehničar s tridesetak godina radnog staža. Otac je dvoje djece. Potiče iz glazbene obitelji od oca, koji je cijeli život proveo uz glazbu kao prvi tenor mnogih pjevačkih zborova u kojima je izvodio solo dionice. Ervinova strast za glazbom je čitav njegov život ključala u njegovom srcu ali njegova obitelj je uvijek bila na prvom mjestu. Život ga nije mazio a egzistenciju je ostvarivao putem više tvrtki u kojima je predano radio. Ervin je danas političar i glazbenik, prije svega čovijek i načelnik Međimurske općine Selnica. ”Sin svira klavijature, supruga piše pjesme a ja pjevam kako žele”, kaže nam Ervin koji veliki dio svog rada polaže na braniteljsku populaciju i promicanju istine o hrvatskoj povijesti.

Nakon izdanja zbirke pjesama ”Kraj tebe stih” od strane Ervinove supruge započinje i njegov glazbeni put, kada 2016. godine nastupa na festivalu ”MEF” njenom skladbom ”Med dvema vodami”. Skladbom ”Božek, poglej me” obilježava ovogodišnji festival ”MEF”. Nastupa zajedno sa Band aid-om ”Selnica” kojeg vodi poznati hrvatski tenor Mirko Švenda Žiga.

Ervin nastupa i na serijalu ”Lijepom našom” 2018. godine u Selnici a 2019. u Prelogu.

Na 25. Marko Polo Festivalu predstaviti će se skladbom ”Međimurska noć” za koju tekst potpisuje Krunoslav Bedi, glazbu Ladislav Varga uz produkciju Ivana Mikulića i aranžman Damira Rodigera. /F.O./

Predstavljanje Ervin Vičević:

Ervin Vičević i Kumovi – ”Bog je tu u Selnici”  – https://youtu.be/exWrwtPOPiU

Ervin Vičević – ”Božek, poglej me” – https://youtu.be/F7WKyr_rL9M

Ervinov otac Ante Vičević – O’ sole mio – https://youtu.be/ub-PtCF_zjE

Detaljnije  IGOR CUKROV NA XXVI. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2021.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE