Početna stranica » NENAD KUMRIĆ ”CHARLIE” S ”FETOM OD LIPOTE” NA MARKO POLO FESTU KORČULA 2022.

NENAD KUMRIĆ ”CHARLIE” S ”FETOM OD LIPOTE” NA MARKO POLO FESTU KORČULA 2022.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Nenad Kumrić ”Charlie” je izvrstan pjevač baritonskog glasa, glazbenik, producent i organizator mnogobrojnih tradicionalnih događanja u gradu Varaždinu poput:  ”Gospodarskog sajma u Varaždinu” , ”Dječjeg festival”, ”Vjenčanja u Varaždinu” i mnogih drugih. Glazbenim nastupima po cijelom svijetu već godinama prenosi pjesme izvedene i na Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli, kao jedan od tradicionalnih pjevača koji grad Marka Pola osjeća poput rodnog mu i baroknog grada Varaždina.

Nakon što je u suradnji s klapom ”Kampanel” snimio skladbu Olivera Dragojevića ”Zbogom ostaj ljubavi” s kojom najavljuje niz noviteta u nastavku svoje bogate glazbene karijere, poznati hrvatski pjevač Nenad Kumrić ”Charlie” priprema novi nosač zvuka.  Nastupao je na mnogobrojnim festivalima gdje je osvojio i mnogobrojne nagrade,  koje krase njegov vlastiti studio ”Tin”.

Na Marko Polo Fest-u 2020. godine izveo je skladbu ”Nisam čovjek od kamena” s kojom je osvojio III. Nagradu publike. Na 26. Festivalskom izdanju 2021. godine za skladbu ”Moja jedina Dalmacija” koju je izveo sa klapom ”Kampanel”, osvojio je 3. Nagradu žirija. Zanimljiv, popularan i kreativan varaždinski glazbenik na ovogodišnjem 27. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina Korčula 2022., izvesti će svoju novu hit pjesmu ”Feta od lipote” za koju glazbu potpisuje Luka Udjbinac, tekst Krešimir Butković a aranžman Tomi Valenko. /F.O./

Predstavljanje Nenada Kumrića ”Charlija”:

”Kada čuješ moje mandoline” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Sve moje zore tebi sam dao” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Zabavljam se” – https://youtu.be/GIObeY2jgVo

”Hvala živote”  – https://youtu.be/nozddLSbKP0

”Opaka vrimena” – https://youtu.be/–SMKrBppuw

”Nisam čovjek od kamena – https://youtu.be/IER5UWwz9Qc

Detaljnije  OTVOREN NATJEČAJ ZA XXIII. MEĐUNARODNI MARKO POLO FEST - KORČULA 2018.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE