Početna stranica » TINA ROŠČIĆ NA XXIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2018.

Tina Roščić je 27 – godišnja djevojka iz Splita koja se pjevanjem bavi već 20. godina. Završila je glazbenu školu ”Josip Hatze” u kojoj svira obou. Od 2005. g članica je vokalno instrumentalnog sastava ”Dominik” sa sjedištem u crkvi sv. Dominika u Splitu pod vodstvom patera Joze Čirka. Ozbiljniju pjevačku solo karijeru započinje nastupom na festivalu dalmatinske pisme ”Trogir 2012.”, na kojem osvaja treću nagradu stručnog žirija. Na festivalu zabavne glazbe ”Split 2013.” Tina u duetu s ”Bombom” uz zapažen nastup izvodi sklabu Dražena Zečića ”To nije smo pjesma”. 2014. g debitira na Marko Polo festu sklabom ”Nisam ja za ćibu” njenog tadašnjeg autora i skladatelja Nikše Krpetića a iste godine nastupa i na festivalu u Opuzenu izvodeći skladbu ”Med i mliko”. Suradnja s poznatim autorima: Markom Tomasovićem autorom glazbe, Robertom Pilepićem autorom teksta i Aleksandrom Valenčićem autorom aranžmana otvara joj nove mogućnosti i glazbene vidike kada se na festivalu u Opuzenu 2015. g predstavlja skladbom ”Srića” za koju je snimila video spot a koji na YouTube-u ima preko pola milijuna pregleda.

Na ovogodišnjem XXIII. Marko Polo Fest-u u Gradu Korčuli, Tina će se predstaviti publici novom i simpatičnom skladbom ”Ti” za koju glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Sendi Host a aranžman Aleksandar Valenčić.

Pjesma ”Ti” govori o djevojci koju je varao i lagao njezin dečko a ona ga ni s kim nije htjela dijeliti. Zapravo emotivna ali i odvažna Tina pretvara se u istinitu i ozbiljnu glazbenu priču koju ništa ne može zaustaviti u glazbenim vodama i životnoj karijeri. Za skladbu ”Ti”, Tina je već snimila i video spot u Hotelu Park u Splitu i uz pomoć gospodina Boška Majića u Brnazama. U videospotu je sudjelovala provjerena ekipa s kojom već dugo surađuje; Ana Grgić vizažistica bila je zadužena za make up, Beauty centar Chiara (Jasna Peričić) za frizure, Butique Gracia Emmezeta za odjeću i obuću, te La Moire Jewellery za nakit. Spot je režirao Miljenko Marin. Tina se i ovim putem zahvaljuje svima na pomoći i realizaciji skladbe i spota. Njena je osobita želja, kako će se pjesma dopasti publici svih generacija. U međuvremenu je diplomirala, te stekla zvanje magistra predškolskog odgoja ali nove pjesme, projekte i nastavak suradnje s njenim provjerenim glazbenim i scenskim timom, ne može nitko zaustaviti u njenoj glazbenoj karijeri koja zasigurno ide uzlaznom putanjom. /F.O./

Detaljnije  TRIJUMF MJEŠOVITE KLAPA ''SFIDA'' VEČERAS NA MLADOM OMIŠU 2023.

 

Predstavljanje Tine Roščić:

”Srića” –  https://youtu.be/7_RrRhCqIwc

”Ti” – https://youtu.be/WQSbceF77Ls

 

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE