Početna stranica » HULJIĆEVOM RETORIKOM JOŠ JEDAN TRIJUMF MLADOG ŠEGEDINA

HULJIĆEVOM RETORIKOM JOŠ JEDAN TRIJUMF MLADOG ŠEGEDINA

Objavio Ivo
0 komentar

U glazbenom showu RTL televizije ”Superstar” Petar Šegedin iz mjesta Žrnova na otoku Korčuli je izvedbom hita ”Jedina” od Toše Proeskog oduševio regiju. Članovi žirija RTL-ovog superstara Severina i Filip Miletić su za vrijeme izvođenja skladbe i zaplesali. Filip je značajan u Severininom životu jer je njen producent i prijatelj. Na krituku Filipa upućenu Petru o zatvorenim očima dok pjeva, Nika Turković  treća članica žirija je podržala odluku mladog pjevača: ”Samo ti Petre žmiri i uživaj u emociji koju ti pruža pjevanje.” Poruka Severine je bila: ”Petre, ti možeš otići dalje od Madre Badesse. Ti možeš biti kao Marko Polo s Korčule i ti možeš otići u bili svit da proneseš pjesmu s Korčule, i ja ti to želim”, Severina ga je pohvalila, a zatim je dobio četiri ogromna Da.

Četvrti član žirija Tonči Huljić nadasve jedan od najboljih i najproduktivnijih glazbenika, skladatelja i izvođača svih vremena u regiji je reagirao: ”Dame i gospodo, Petar Šegedin iz Žrnova. Nemam pojma gdje je to, ali znam gdje će ovaj momak završiti vrlo brzo – završit će u Madre Badessi”, najavio je Tonči.

 

Treća i posljednja faza recalla ”Superstara” je bila i više nego dramatičan izazov. Izvođači su u 10 formiranih grupa trebali pokazati  vokalno umjeće, snalažljivost, dominantnost ali i glazbenu sinergiju kolektivizma na pozornici. Za odabir u ”top 12”, kandidati su se morali natjecati solo izvedbama. Žiri je prilikom ove zaista teške i odgovorne zadaće opravdao sva očekivanja gledateljstva ”Superstara” RTL televizije, kojeg po svim saznanjima prati oko 6 milijuna ljudi u regiji. Hana Ivković, Anatalia Filmone, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Perusco, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro izborili su se za daljnje natjecanje u ”Superstaru”.

Detaljnije  OTVOREN XXI. MEĐUNARODNI MARKO POLO FESTIVAL PISME I VINA KORČULA 2016.

Tonči Huljić je dirljivim riječima poručio kandidatima: ”Hvala vam što ste prošli ovu igru živaca koja ni nama nije jednostavna, ali evo, ovaj dio obitelji ide dalje. Bit će nam sve teže i vama će biti sve teže. Samo gledajte pozitivno na život, na svoj talent i budite uporni. Budite životinjski uporni u svemu što radite u životu, slijedite svoj san, svoj trenutak i nemojte se prestati boriti nikad. Nikad! Nema odustajanja”! Zaključio je Huljić ekipi koja ide u emisije uživo!

U daljnjem natjecanju ”Superstara RTL televizije” mladi Petar Šegedin s Korčule je uspio oduševiti žiri ali i regiju, ovaj put izvedbom hita Zdravka Čolića ”Kuća puna naroda”. Tonča Huljića je zanimalo što Petar radi krajem lipnja sljedeće godine? Petar je odgovorio kako će biti u realizaciji Marko Polo Fest-a, a onda mu vrlo jasno dao do znanja, da će biti na Melodijama Hrvatskog Jadrana.

Filip je Petra okarakterizirao kao osobu koja je stvorena da spaja ljude.

Severina ga je upitala je li mu teško bez Korčule, a on je otkrio kako mu je teško bez roditelja. ”Jako je teško kad ne vidiš majku i oca”, rekao je, a pjevačica mu je poručila: ”Tvoja Korčula će morati bez tebe”.

Izvori podataka i fotografija: RTL televizija /F.O.)

 

 

 

 

 

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE