Početna stranica » GRUPA ”VRIJEME LJUBAVI” NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2017.

Grupa ”Vrijeme ljubavi”, poznati su javnosti više kao ”party band”. Grupa je osnovana 1991. godina kao kvintet. U 25. godina glazbenog djelovanja slobodno možemo reći, da su jedna od najtraženijih grupa u Hrvatskoj i inozemstvu. Raznovrsni  repertoar mnogobrojnih domaćih i inozemnih pjesama i obrada (”covera”) i njihove vlastite skladbe, nezaobilazno je glazbeno bogatstvo u njihovoj karijeri. ”Vrijeme ljubavi” je grupa sa sjajnom poviješću i izuzetnim Hrvatskim glazbenim normativima. Dolaze nam iz Zagreba gdje ih zagrebačka publika može učestalo čuti i doživjeti na: klupskim svirkama, svadbama, maturalnim zabavama i raznim manifestacijama na kojima stvaraju fantastičnu atmosferu i štimung. Zapravo, slobodnog termina i nemaju zbog učestalih nastupa. Do sada su nastupali na: Osiječkom, Trešnjevačkom, Zagorije festu a protekle dvije godine predstavili su se publici na XX. Međunarodnom Marko Polo Festivalu u gradu Korčuli skladbom ”Nitko nezna tako voljeti” i osvojili prestižnu Nagradu domaćih i inozemnih radijskih postaja a na XXI. izvode skladbu ”Druga žena” s kojom osvajaju prvu nagradu stručnog žirija. Važno je istaknuti, kako su zbog ozbiljnog poslovnog pristupa i kao kvalitetni glazbenici vedre naravi izabrani od strane Festivalskog Odbora kao prateća grupa Marko Polo Fest-a.

Na ovogodišnjem XXII. Međunarodnom Marko Polo Festivalu u gradu Korčuli, predstaviti će se publici novom skladbom ”Ostavljaš mi bol” nezaobilazne autorice teksta, spisateljice Štefanije Soldan. Glazbu i aranžman potpisuje izuzetno kvalitetan glazbenik i aranžer Dragomir Herendić Dragianni. /F.O./

Prezentacija i kontakt: www.vrijeme-ljubavi.com

Slkadba Marko Polo Fest-a 2015. –  ”Nitko ne zna tako voljeti”  – https://youtu.be/Jpr8vRmWZxk

Skladba s Marko Polo Fest-a 2016. – ”Druga žena” – https://youtu.be/RGsrkwNOGZ8

Live video: https://www.youtube.com/user/VrijemeLjubavi1/videos

Detaljnije  ''ČARSKI POŠIP'' JE ŠAMPION XXVIII. MEĐUNARODNOG MARKO POLO FESTA KORČULA 2023.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE