Početna stranica » AMERIČKA MEGA INVESTICIJA ”JABIL-a” U HRVATSKOJ – S PREKO TISUĆE RADNIH MJESTA

AMERIČKA MEGA INVESTICIJA ”JABIL-a” U HRVATSKOJ – S PREKO TISUĆE RADNIH MJESTA

Objavio Ivo
0 komentar

U osječkoj zoni američka kompanija ”Jabil” objavila je gradnju velikog centra izvrsnosti za proizvodnju Nemetin te planira zaposliti više od 1500 ljudi. Riječ je o najvećoj investiciji u povijesti Osijeka, objavio je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

”Jabil” je jedan od najvećih svjetskih proizvođača koji surađuje s više od 400 vodećih svjetskih brendova kako bi oni svoje proizvode ponudili tržištu. S više od 260.000 zaposlenika diljem svijeta, na više od 100 lokacija, mogućnosti su neograničene u Jabilu! 

Centar izvrsnosti za proizvodnju američke kompanije ”Jabil” trebao bi se izgraditi do početka iduće godine u Industrijskoj zoni Nemetin u Osijeku, a u njemu bi se trebalo otvoriti za početak više od 1500 radnih mjesta. Kompanija je već krenula sa zapošljavanjem potrebne radne snage. Trenutno su otvorene menadžerske i inženjerske pozicije, kao i niz radnih mjesta u operacijama, opskrbnom lancu, financijama i ljudskim resursima.

”Početak radova uskoro očekujemo” najavio je pred novinarima na izvanrednoj konferenciji osječki gradonačelnik Ivan Radić.

”Širenje poslovanja strateška je odluka koja je u skladu s fokusom ”Jabila” na dugoročne trendove i rast u područjima obnovljive energije, električnih vozila, zdravstva, 5G mreže i clouda. Novi pogon će biti središte Jabil-ove stalne predanosti inoviranju, održivosti i pružanju sveobuhvatnih proizvodnih rješenja svojim korisnicima’, istaknuo je Gerald „JJ“ Creadon, izvršni potpredsjednik operacija tvrtke ”Jabil”.

Zapošljavanje radne snage za novi centar izvrsnosti za proizvodnju u Osijeku već je započelo i nastavit će se tijekom 2023. godine.

Trenutno su otvorene menadžerske i inženjerske pozicije, kao i niz radnih mjesta u operacijama, opskrbnom lancu, financijama i ljudskim resursima.

”U Jabilu njegujemo kulturu u kojoj zaposlenici mogu obavljati posao na najbolji mogući način. Zaposlenicima pružamo neograničene mogućnosti za rast i razvoj, kao i kreativnu slobodu da budu ono što zaista jesu. Naša je kompanija usmjerena na budućnost i može se pohvaliti raznolikim portfeljem industrijskih operacija. Voljeli bismo da nam se jave svi zainteresirani bez obzira na to jesu li tek nedavno diplomirali ili imaju godine radnog iskustva iza sebe”, dodao je Robin Forster, viši direktor regionalnih ljudskih resursa kompanije ”Jabil”.

 

O mogućnostima zapošljavanja u Jabilu zainteresirani kandidati mogu doznati više na Webu Pod linkom: https://pages.beamery.com/jabil/page/osijek  /F.O./

 

Predstavljanje američke kompanije ”Jabil”

Pogledajte link – https://youtu.be/WmI-be07IeI

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE