Početna stranica » CIJELA HRVATSKA JE NA NOGAMA

CIJELA HRVATSKA JE NA NOGAMA

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Nakon veličanstvenog, mudrog, junačkog i odgovornog dvoboja na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem, cijela Hrvatska je na nogama.

U vrhunskom trijumfu nakon produžetaka rezultatom 1:1 Hrvati su ostali prisebni do zadnjeg izvedenog jedanaesterca. Mnogi će komentirati utakmicu na način, kako je sreća bila na našoj strani. Djelomično bi se s tom reakcijom složili, no ipak je Hrvatska nogometna reprezentacija bila bolja za 1 vrijedan gol.

Baš u ovom golu je prožeta i generirana sva povijest hrvatskog nogometa u kojoj nam je uvijek nedostajalo ono malo sigurnosti, samopouzdanja i odgovornosti. Unatoč svim promašajima i propustima u svim važnim povjesnim dvobojima, večeras smo sve sustigli i pokazali svijetu s koliko se mudrosti Hrvatska nogometna reprezentacija nosi danas.

Našim igračima nije bilo lako. Ovo je 4. utakmica u nizu i to na svijetskom prvenstvu pod samim svijetskim vrhom izvrsnih reprezentacija ali uz silu navijača u Domovini, svijetu i podršci sa tribina moć je bila na našoj strani.

Slavimo pismom i vinom naše Vatrene!

Slavimo hrvatski nogomet! Slavimo domovinu Hrvatsku ma gdje bili!!! /F.O/

Detaljnije  Katarina Line d.o.o. je ponosni sponzor Marko Polo Festivala Korčula 2024.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE