Home Zanimljivosti Top pet destinacija za SEKS turizam

Top pet destinacija za SEKS turizam

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Tajland

Još od Vijetnamskog rata Tajland je međunarodno poznat, pogotovo među putnicima, kao mjesto koje nudi najluđe seksualne provode. Bilo da se radi o “ping-ping” shows u Bangkoku ili o ne baš toliko suptilnim spa tretmanima koje nude “happy end”, svatko sa imalo soli u glavi shvaća što se tu zapravo događa i da većina posjetitelja to iskorištava.
Eksperti su se složili da broj “zaposlenih” u toj industriji doseže nevjerojatan broj od 2,8 milijuna. Čin razmjene novaca za seksualne usluge nije ilegalan te komercijalni aspekt ovog unosnog biznisa je veoma dobro zaštićen od strane moćnih dužnosnika koji imaju svoje interese u tome. Kao takav Tajland nam je broj jedan destinacija na listi seks turizma i vjerojatno jedan od najsigurnijih destinacija.

Kostarika

Kada pričamo o zapadnoj hemisferi niti jedna država ne dominira seks turizmom kao Kostarika. Smatra se trenutno jednom od najvećih svjetskih destinacija za seks turizam. Eksperti smatraju da je svoj procvat doživjela ponajprije ozbiljnom navalom turista iz Kanade koji su u potrazi za odmorom na jugu.
Osim toga, to nije teško zamisliti uzevši u obzir da taj dio svijeta je poznat po jednim od najegzotičnijim ženama na svijetu. Očito se u ovom slučaju ipak ne radi o divljini, kišnim šumama i egzotičnim vrstama životinja kako bi mogli neki pomisliti.

Kenija

Kenija je, bez ikakve sumnje, trenutno vruća afrička točka seks turizma, usprkos što je jedna i od najopasnijih. Zahvaljujući epidemiji HIV-a, u Keniji živi preko 1,5 milijuna zaraženih ljudi. No usprkos tome seks turizam i dalje je u porastu iz još ne toliko poznatih razloga. Pretpostavljamo da se kupci vraćaju radi nevjerojatno niskih cjena i velikom ponudom…
Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, namjeravate posjetiti tu državu, pobrinite se o zaštiti…

Detaljnije  ZAŠTO JE VLADE REPUBLIKE HRVATSKE USPJEŠNA 2020. - 2024.

Japan

Japan je raj za nastrane i ozbiljne fetišiste. Mnogi će se vjerojatno složiti kako visoko kvalitetna usluga koja je u ponudi Japan predstavlja kao glavni grad za seks turizam u jugoistočnoj Aziji. U svakome slučaju nije za one slabog srca.
Poznati po svojim predivnim gejšama, školovane po tisućljetnoj tradiciji, Japan nudi jedinstveno iskustvo za seks turiste iz cijeloga svijeta. Japan koj je poznat po svojemu perfekcionizmu nije zakazao ni u ovom polju. Također, Japan je prilično sigurna zemlja. No ukoliko se malo opustite nikad ne znate gdje će vas život odvesti.

Nizozemska

Ni jedna članica Europske unije nije toliko poznata po seks turizmu kao Nizozemska, odnosno grad Amsterdam. Usprkos što su svijetski poznati po predivnim prostitutkama i legaliziranim drogama, njihova država je odlično regulirana i veoma sigurna. Njihova crvena zona odnosno “red light district” svake godine privlači milijune turista zainteresiranih za njihove usluge. Radi svog svjetski poznatog glasa mnogi dolaze samo iz razloga da pogledaju o čemu se tu radi.
U kvartu poznatom kao Rossebuurt, u samom središtu Amsterdama nalazi se najposjeceniji “red light district” na svijetu. Što se tiče seks turizma Njemačka se trudi kako bi uhvatila korak sa Amsterdamom. No vjerujemo kako će proći puno godina dok Njemačka bude ikakav konkurent Amsterdamu.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE