Početna stranica » Linija Croatia Airlinesa Osijek-Muenchen od svibnja postaje cjelogodišnja

Linija Croatia Airlinesa Osijek-Muenchen od svibnja postaje cjelogodišnja

Objavio Lauro Kostić
0 komentar
Ta je linija i uvedena prošle jeseni na inicijativu Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i njihovih turističkih zajednica te osječke Zračne luke.

To su ujedno i prvi izravni letovi u povijesti Croatia Airlinesa na liniji Osijek-Muenchen.

“Zahvaljujući izvrsnoj suradnji svih sudionika u ovom projektu, ostvarenim rezultatima te kvalitetnoj tržišnoj potražnji za letovima, otvoren je i prostor za daljnje unapređenje linije, koja će od 2. svibnja ove godine, kao redovna cjelogodišnja linija, putnicima i nadalje biti na raspolaganju svakog ponedjeljka i petka”, kažu iz Croatia Airlinesa, ne navodeći kakav je promet ostvaren na toj liniji tijekom dva zimska mjeseca.

Komentirajući te najave i suradnju, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić naglasio je da će Osijek-Muenchen biti “izuzetno kvalitetna cjelogodišnja linija”, kojom će osigurati izravnu zračnu vezu s njemačkim tržištem cijele godine, odnosno letove u važno europsko prometno čvorište preko kojeg putnici mogu putovati diljem svijeta.

Detaljnije  OTVORENO 10. JUBILARNO IZDANJE MEĐUNARODNOG SAJMA TURIZMA PLACE2GO

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE