Početna stranica » OTVORENO 10. JUBILARNO IZDANJE MEĐUNARODNOG SAJMA TURIZMA PLACE2GO

OTVORENO 10. JUBILARNO IZDANJE MEĐUNARODNOG SAJMA TURIZMA PLACE2GO

Objavio Ivo
0 komentar

U Areni Zagreb od 24. – 26. ožujka 2023. godine otvoreno je 10.  jubilarno izdanje Međunarodnog sajma turizma ”PLACE2GO”. Otvorenju je prisustvovalo više od 200 izlagača iz cijeloga svijeta te brojni visoki uzvanici.

Tijekom tri dana posjetitelji će imati priliku poslušati oko 20. predavanja i panela na različite teme vezane uz putovanja i turizam i upoznati se s brojnim destinacijama, kao i trendovima u turizmu. Sajam PLACE2GO tijekom vikenda je otvoren od 10 do 19 sati, a ulaz je potpuno besplatan.

Svečanom otvorenju prisustvovali su izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, ujedno i pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje Ana Pavičić-Kaselj, veleposlanik Alžira u Hrvatskoj, Nj. E. Mokhtar Amine Khelif, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, pomoćnica savjetnika Predsjednika Republike za ekonomiju Martina Ciglević te mnoštvo diplomata.

Alžir – zemlja partner „Cilj nam je ostvariti suradnju, osobito ekonomsku s izvaneuropskim državama gdje vidimo velik potencijal. Upravo zbog toga želim izraziti zadovoljstvo što partnerstvom s Alžirom želimo doprinijeti razvoju naše bilateralne suradnje. Vjerujemo kako će obostrani interes za snažnijim povezivanjem naših građana i institucija, pa i za poslovanje hrvatskih tvrtki u Alžiru, odnosno alžirskih tvrtki u Hrvatskoj biti ostvaren na obostranu korist i zadovoljstvo“, rekla je Martina Ciglević, pomoćnica savjetnika Predsjednika Republike za ekonomiju, koja je svečano i otvorila sajam.

„Alžir je najveća zemlja u Africi i deseta najveća u svijetu. Upravo je turizam prioritet u ekonomskom razvoju naše zemlje, stoga želimo biti partner s turističkom zemljom poput Hrvatske“, istaknuo je veleposlanik Alžira u Hrvatskoj, Nj. E. Mokhtar Amine Khelif. /F.O./

Detaljnije  IZVOĐAČI I GOSTI MARKO POLO FEST-a U MARKO POLO AMINESS HOTELU KORČULA

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE