Početna stranica » TOMMY NAJBOLJI – DNEVNO SVJEŽI PROIZVODI PROIZVOĐAČA IZ HRVATSKE

TOMMY NAJBOLJI – DNEVNO SVJEŽI PROIZVODI PROIZVOĐAČA IZ HRVATSKE

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Trgovački lanac ”Tommy” utemeljen je kao trgovačko društvo 1992. godine, kada je i otpočelo s poslovnim aktivnostima u trgovačkoj djelatnosti.

 

Dnevno svježi proizvodi iz asortimana svježeg voća i povrća, svježeg mesa i ribe, kruha i pekarskih proizvoda, te gastronomije – gotovih jela, posebno su značajan dio naše ponude, čijoj svježini i kvaliteti posvećujemo posebnu pozornost.
Selektivnim pristupom i primjenom visokih kvalitativnih standarda uz poštivanje svih zakonima propisanih procedura, odabiremo dnevno svježe proizvode, preferirajući proizvođače iz Hrvatske, a posebno potičemo suradnju s regionalnih proizvođačima iz bližega regionalnog okruženja gradova i županija u kojima poslujemo.

 

Tommy d.o.o. je u 100% privatnom vlasništvu, sjedište društva je u Splitu. Kompanija je tijekom godina poslovanja bilježila kontinuirani rast i razvoj poslovanja, unatoč često puta složenim društvenim i tržišnim okolnostima. Kvalitetno strateško i razvojno promišljanje, tržišno prilagodljiva poslovna politika orijentirana kupcima i kontinuirano ulaganje u kvalitetu i ljudske potencijale rezultirale su nastajanjem jednog od najznačajnijih i najstabilnijih poslovnih projekata u Republici Hrvatskoj od samostalnosti do danas.

 

Danas je Tommy jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveća kompanija i najveći poslodavac u Dalmaciji i južnoj Hrvatskoj, a po ukupnom prihodu Tommy spada u hrvatski TOP 25 prema ukupnom prihodu.

Tommy trgovački lanac trenutačno čini 211 prodajnih mjesta, koja su rasprostranjena u 8 Županija i gradu Zagrebu. U Splitsko-dalmatinskoj županiji kao domicilnoj, Tommy je i službeno tržišni lider u maloprodaji. Tržišni udjeli Tommyja u hrvatskoj maloprodaji kontinuirano rastu iz godine u godinu.

 

Kupcima nudimo vrlo povoljne prodajne cijene s naglaskom na povoljan omjer cijene i kvalitete. Stalne akcijske i promotivne ponude daju dodatnu dimenziju povoljnosti Tommyjeve ponude. Naš je cilj zadovoljan i lojalan kupac koji u Tommyju kupuje povoljno, kvalitetno, ugodno, brzo i sigurno.

Poslovanje se odvija u četiri prodajna formata, hipermarketima, maximarketima, supermarketima i marketima. U Tommyjevim prodavaonicama dnevno kupuje preko 300.000 lojalnih potrošača. Tommy trenutačno zapošljava preko 3.800 radnika. Kompanija je već duži niz godina vrlo značajan investitor i u Dalmaciji i u ostalim hrvatskim regijama gdje posluje, čime se daje doprinos razvoju gospodarstva i potiče novo zapošljavanje.

 

Tommy kontinuirano ulaže u nove suvremene tehnologije poslovanja, primjenom kojih pozitivno djelujemo na očuvanje okoliša i održivi razvoj.

Kao društveno odgovorna kompanija financijski podupiremo sportske klubove, organizacije, pojedince i događanja, putem sponzorskih aktivnosti, uključujući i najveće sportske klubove u Dalmaciji (HNK Hajduk, KK Split, KK Zadar…). Tommy je najveći sponzor i donator sporta u Dalmaciji.

Također, dajemo potporu lokalnim zajednicama i lokalnim upravama, putem brojnih donacija institucijama, organizacijama, pojedincima i događanjima iz područja zdravstva, obrazovanja, kulture, tradicijske baštine i sporta, a s ciljem poboljšanja kvalitete života stanovništva i razvoja općekorisnih društvenih funkcija. /F.O./

Otkup voća i povrća
Svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači mogu nas kontaktirati na sljedeće brojeve:
+385 (0)21 600 524 / 521
+385 (0)91 319 2401

Radujemo se poslovnoj suradnji!

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE