Početna stranica » VANJA KUŠTRIN NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2017.

VANJA KUŠTRIN NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2017.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Vanja Kuštrin nam dolazi iz Republike Slovenije. Vanja u ovo vrijeme osvaja Sloveniju i Hrvatsku. Madam Vanja Kuštrin svojim pjesmama  i pojavom uveseljava sve ljude oko sebe. U Sloveniji je poznata po pjesmama ”Teče reka, teče solza”, ”Vidijo te”, ”S tabo zmogla bi vse”. Za naš medij Vanja je izjavila: ”Drago mi je, da ću nastupati na XXII. Medunarodnom Marko Polo Fest-u Korčula 2017. Velika je radost i zadovoljstvo biti među vama. Nadam se da će publika pjesmu “Sjeti me se”, koja ima duboku poruku dobro prihvatiti. Publika uvijek ima zadnju riječ. Hvala vam od srca! Hvala svim slušateljima koji prate mene i moju glazbu.”
Na ovogodišnjem XXII. Međunarodnom Marko Polo Festivalu u gradu Korčuli, Vanja Kuštrin će se predstaviti u superfinalnoj večeri s zanimljivom skladbom pod nazivom ”Sjeti me se”. Autor teksta je poznati Hrvaski tekstopisac Ante Smoljanović, glazbu potpisuje Boris Vujević, a aranžman Leo Škaro. /F.O./

Predstavljanje Vanje Kuštrin:
http://www.vanjakustrin.com/

”Teče reka, teče solza” – https://www.youtube.com/watch?v=qkGz-glj7D0

 

Detaljnije  TINA ROŠČIĆ NA XXIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2018.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE