Početna stranica » NIKA KOMADINA NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2023.

NIKA KOMADINA NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2023.

Objavio Ivo
0 komentar

Nika Komadina ima 26 godina i dolazi nam iz grada Rijeke. Doktorica je dentalne medicine, diplomrala je u Beču. Aktivno radi u obiteljskoj klinici ”Studio Komadina”. Nika uz svoj posao Beču u Austriji specijalizira dentalnu kirurgiju i implantologiju. Uspješno spaja svoje dvije velike ljubavi, medicinu i glazbu.

U glazbi je od djetinjstva. U glazbenoj školi ”Ino Mirković” koju je pohađala, učila je svirati violinu, klavir i solo pjevanje.

Nika je osebujnog glazbenog ukusa koje inzistira savršenstvo pjevanja, a posebno u pjevanju raznih stilova poput; filmske glazbe, evergreena i soul glazbe koje cilja.

Vokalnu tehniku pjevanja uspješno uči i usavršava s poznatim riječkim opernim solistom Voljenom Grbcem dobitnikom Grand Prixa na 27. Marko Polo Fest-u.

”Raduje me dolazak na predivnu Korčulu, te posebno sudjelovanje na korčulanskom festivalu ”Marko Polo”, gdje predstavljam svoj prvi diskografski uradak koji zvuči upravo onako kako sam priželjkivala”.

 

Nika Komadina će se na XXVIII. Međunarodnom Marko Polo Fest-u, pisme i vina Korčula 2023. godine predstaviti po prvi puta skladbom ”Jedino ljubav pokreće nas”, za koju glazbu i aranžman potpisuje Robert Grubišić a stihove Ivan Šegedin.  /F.O./

Detaljnije  ''DANI DANDOSA I KLAPA ''AETERNUM'' IZ REPUBLIKE SLOVENIJE NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2017.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE