Početna stranica » ŠEGEDIN OŽIVO PROESKOG U NAMA

ŠEGEDIN OŽIVO PROESKOG U NAMA

Objavio Ivo
0 komentar

Nakon što je briljantno kao osamnaestogodišnjak izveo skladbu ”Jedina” na serijalu ”Superstar” RTL – televizije Petar Šegedin je ponovo oživio Toša Proeskog u nama. Šegedinov izbor pjesme nije sasvim slučajan. Uglavnom pjeva Olivera, Tošu, Coca, … a Petrom Grašom bi želio otpjevati duet. Nekog posebnog uzora nema, jer pjeva uglavnom sve a želi kreirati svoj stil. Nakon što je izveo skladbu, pokrenuo je i potaknuo cijelu regiju i sijećanje na ovog izvrsnog makedonskog interpreta božanskog vokala za kojeg nisu postojale nikakve granice osim neba, koje ga je prije 16. godina nakon stravične tragedije uzelo sebi. Toše živi i živjeti će u nama viječno, posebno u mlađim generacijama kojima je bio predan.

Petar je izborom skladbe i izvedbom očarao kako žiri Superstara tako i gledatelje diljem regije. U razgovoru za RTL – televiziju žiri Superstara je ocijenio respektabilno kao izvrsnu cijelinu u kojoj s pravom dominira Tonči Huljić kao jedan od najvećih kreativaca glazbene industrije u regiji. Poziv Tončija Huljića u ”Madre Badessu” ga je oduševio i razdragao, jer izuzetno cijeni Huljićeve glazbene sposobnosti. Tko, gdje, kako i kada nastupa, općenito politika glazbe ge na zanima, jer glazba granice nema. Za reakciju roditelja, prijatelja, mnoštva rođaka izjavio je kako su svi bili ponosni a očekivanja su da nastavim i dalje jako dobro pjevati za što slijede i rezultati. Kao favorit mnogim gledateljima RTL – televizije Šegedin je izjavio da mu je posebno zadovoljstvo što je uspio prenijeti emocije na gledatelje. O izvođenju svojih ili tatinih pjesama na Superstar-u rekao je: Možda, ako prođem neki sljedeći put. O desetogodišnjoj glazbenoj karijeri i prenošenju pjesama putem Marko Polo Fest-a istaknuo je, kako od 8 godine nastupa na festivalu koji mu je osnovno sredstvo za plasman vlastitih autorskih djela i usavršavanje vokala. O planovima nije dvojio, želi završiti Glazbenu akademiju i cijeli život posvetiti glazbi. Kad ne pjevam, volim ići na more i provoditi vrijeme kreirajući nove pjesme u vlastitom glazbenom studiju sa svojim ocem. Izvor podataka: Fotografije i razgovor RTL – televizija i Večernji list./F.O./

Detaljnije  NENAD KUMRIĆ ''CHARLIE'' S NOVIM HITOM NA MARKO POLO FESTU KORČULA 2021.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE